SGK Doktor Sorgulama

SGK doktor sorgulama oldukça kolay ve hızlı bir işlem olmasıyla bilinir. SGK doktor sorgulama işlemi uygulaması sosyal güvenlik teşkilatının geliştirdiği önemli uygulamalardan biridir. Birçoğumuz, göreceğimiz, ameliyat edeceğimiz veya zaten göreceğimiz mevcut çalışan bir doktor arıyoruz. Sgk doktor bulucu uygulamasının devreye girdiği yer burasıdır. SGK doktor sorgulama ekranının ne olduğu, sorgulamanın nasıl yapıldığı ile ilgili tüm detaylara konu ve SGK doktor sorgulama sisteminden ulaşabilirsiniz.

SGK Doktor Sorgulama İşlemi Ne İşe Yarar?

Özellikle son yıllarda pandeminin patlak vermesiyle birlikte insanlar sağlık sorunları konusunda da oldukça endişelidir. Her birey tıp alanında kendi başının çaresine bakmak ister ve bu sayede doğru uygulamaya doğru kaynaktan nasıl ulaşacağını merak eder.

Doktor kayıt süreci Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ders kitabı hastaların aradıkları doktorla anında iletişime geçmesini sağlar. Talepte yer alan bilgilerde, arayan doktorun aktif olarak rezervasyon yaptığı hastaneler, daha önce çalıştığı hastaneler ve bu hastanelerin iletişim bilgileri yer almaktadır. SGK doktor bul sayesinde tüm bu bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.

Dr. Bul

Doktor Sitesi

Hastane Randevu Alma İşlemleri

Doktor Sitesi Üyelik

Aradığınız Doktoru Hızlıca Bulun

Hangi Doktor Nerede Görev Yapıyor?

SGK Doktor

Aile Hekimi Randevusu Nasıl Alınır?

SGK Doktor Bulma

Doktor Bak ile Doktora Kolayca Ulaşın.

Dr. Bul ile Aradığınız Doktora Ulaşın

SGK Doktor Sorgulama Nasıl Yapılır?

SGK’nın doktor bul seçeneği ile vatandaşlar, hastalık durumlarında hangi doktora gideceklerini uzmanlıklarına veya deneyimlerine göre seçebiliyor. Vatandaşlar bu işlem için online başvuruda bulunuyor. SGK doktorunun incelemesi için kullanılan internet kanalı Sosyal Güvenlik Kurumu’nun kendi resmi internet sitesidir. Sizlerin özel bilgilerinizin gizliliği ve güvenilirliği açısından bu bilgileri aile ve yakınlarınız dahil kimse ile paylaşmaması da bu noktada oldukça elzem bir konudur.

Web sitesinden doktorlarla ilgili soru sorma kanalı “SGK Doktor Sorgulama” bölümüdür. Bu amaçla atılacak adımlar şu şekilde olacaktır: SGK’dan doktor başvurusu yapmak isteyen vatandaşlarımızın öncelikle resmi web sitesine sgk.gov.tr ​​adresinden giriş yapmaları gerekmektedir.

Web sayfasına girildikten sonra “ESGK” butonuna basılır. “ESGK” başlığı altında “Sağlık Hizmetleri” seçilir. “Medikal Hizmetler” menüsünün altındaki ekranda açılan sayfada “Uygulama Hakkında” yazısına tıklayınız. Tüm bu adımların sonunda görüşme yapılacak doktorun adı girilecektir. Doktorun adı sisteme girildiğinde ekrana söz konusu doktorla ilgili bilgiler direkt gelecektir.

SGK doktorları bul konusunda E-devlet web sitesinden de yardım alınabilir. Doktorlarla ilgili bilgiler, sitenin web sitesinde de görüntülenebilir. Bu yöntemde talepte bulunan vatandaş hastane kayıtlarına ulaşarak kendisini muayene eden doktor hakkında bilgi alabilir. Bu amaçla yapılan incelemede ulaşılabilen bilgiler şu şekildedir:

  • Vat Sorgulama yapan vatandaşlar için doktor muayenesinin kimliği ve uzmanlığına ilişkin bilgiler,
  • SGK doktorunun inceleme süreci,
  • Hastanın tanı ve tedavisine ilişkin bilgiler ve talep bilgileri,
  • Hastayı tedavi eden hekimin talepte bulunduğu bilgiler,
  • Talep edilen hastanın kullandığı ilaçlar, süre ve dozaj bilgileri.andaşın talep ettiği hastaneden taburcu olma adı ve

Doktor arama konusunu verilen bilgiler ışığında kolayca halledebilir ve tedavi sürecinin eön öneml hususunu güvenle halletmiş olursunuz.

İstanbul Doktor Bul  arama robotumuza giriş yaparak  istediğiniz doktorları bulabilirsiniz yapabilirsiniz.

doktor bul