İstanbul Beyin ve Sinir Cerrahisi Doktorları

İstanbul Beyin Sinir Cerrahisi Doktorları Beyin ve sinir cerrahisi sinir siteminde meydana gelen rahatsızlıkların tedavileri ile ilgilenen cerrahi dallardan biridir. Tanının konması için radyolojik alt yapının ve tedavi olanaklarının tam olması gerekmektedir. Bu branş aynı zamanda Nöroşirürji olarak da geçer. Tedaviler hastaların durumuna göre ayrı ayrı ya da aynı anda da uygulanabilmektedir.

Beyin ve Sinir Cerrahisi doktorları toplumda çok yaygın olarak görülen beyin ve sinir hastalıklarını tedavi eder. Çok kapsamlı bir çalışma alanı bulunmaktadır. Doktor bul seçeneği ile sitemiz üzerinden uzman hekimleri bulabilir ve randevu alabilirsiniz.

İstanbul Beyin ve Sinir Cerrahisi Doktorları Doktorları hangi hastalıklara bakar?

Beyin damarı anevrizmaları, Beyin kanaması, arterio, Venöz Malformasyın, Kratis Stenozu, Beyin ve damar tıkanıklığı bu branşın baktığı hastalıklardır. Aynı zamanda beyin ve omurilik tümörleri ile yakından ilgilenir. Tümör bilindiği gibi her yaşta meydana gelen bir hastalıktır. Hem yetişkinlerde hem de çocuklarda beyin ve sinir cerrahisi endoskopik ve mikro cerrahi teknikler uygular. Hastaların değerlendirmesi bu branşın doktorlarının ortak kararı şeklinde olmaktadır. Bazı tümörler ilaç, bazıları ise radyoterapi ile tedavi olur. Bazı tümörlerde ise cerrahi müdahale gereklidir.

Parkinson gibi rahatsızlıklarda beyin pili uygulaması yapılabilmektedir. Ağır kafa travmaları ve doğumsal nedenlerle meydana gelen hastalıklarda ameliyat ilk şarttır.  Bel, boyun fıtığı, kafa ve omurilik yaralanmaları gibi aciliyet gereken vakalara cerrahlar bakar. Aynı zamanda beyin kanamaları da önemli ilgi alanları arasında yer almaktadır.

Beyin Cerrahisi randevu alma

Beyin ve Sinir Cerrahisi Doktorları randevu alma işlemi için Alo 182 Sağlık Hattı ya da MHRS üzerinden işlem yapabiliyorsunuz. Sağlık sistemi çok kolay bir şekilde randevu almamız için uygun zemini sizlere sunmaktadır. Adres tercihi ve bölüm gibi detayları seçtikten sonra karşınıza çıkan alternatif doktor, gün ve saatler üzerinden randevu alarak muayene olabilirsiniz.

Beyin Cerrahisi, günümüzde oldukça etkili bir branş haline geldi. Yaşanan teknolojik gelişmeler bu tıp alanında da kendine yer buldur. Operasyonlar yeni teknolojik aletler ile çok temiz ve sorunsuz bir şekilde yapılmaktadır.

İstanbul Beyin Cerrahisi Doktor çalışma listesi ve Beyin Cerrahisi Doktor Bul arama robotuna giriş için tıklayınız.

doktor bul